Üzenetek

Az üzenetek oldal nem hírportál, nem blog, és nem fórum. Közzétesszük a mérnök kollégákat véleményünk szerint érdeklő híreinket, információkat, esetleg még a gondolatainkat is.

Elköltöztünk

2017. augusztus 1.

Hírek nincsenek. A napsütéses Frankel Leo utcai irodából ki kellett költöznünk, a közelben találtunk új helyet, a Bécsi út 120 alatti irodaházban. Telefonszám (a mobil), internet cím változatlan. És kilátás is van.

Átalakulás

2015. január 22.

Most nem jó hírről lesz szó. A System Steel Tervező Kft. végelszámolással megszűnt. Tervező csapata az Ysako Kft-ben folytatja tevékenységét, ahova magával vitte múltját, személyéhez fűződő szerzői jogait, referenciáit, tapasztalatát és életkedvét. Azt mondjuk, hogy semmi sem változott, csak a név. De ez nem igaz, a név is régi, könnyűacél szerkezeti szabadalmunk az YSAKO 1984-ben született, ezt a régi nevet vettük vissza. Akkor innen ugyanazzal a lendülettel folytatjuk.

YSAKO referenciák

2012. január 11.

Ismét kezelésbe vettem a honlapot. Feltöltöm azokat a referenciákat is, melyeket Ysako Kft. színekben követtem el, hiszen ezek is az én terveim, munkatársaim egyik-másik tagja is közreműködött ezekben is.

Elkészült az új honlapunk

2010. február 7.

De itt a tél, és a honlap elkészült. A keret, a design. És a feltöltés megkezdődött. Minden nap új képeket teszünk fel. Be patient! Légy türelemmel!

Hamarosan...

2009. október 16.

Őszre terveztük honlapunk frissített küllemű megindítását. Őszre, de melyikre is?

site by nitestyle